Bostad i Spanien säljes

I samarbete med Urbana group i Bonalba och dess mäklare kommer vi att publicera bostäder som är till salu. I första hand i golfområdet Bonalba. Vi köpte vår lägenhet genom dem och de hjälper till med allt. Det är bara att kontakta oss via mail: gustavsson.lena.64@gmail.com med alla frågor och funderingar. Ni får gärna kontakta oss gällande vad ni söker så hjälper vi er att leta upp objekt. Vi åker även ner några gånger om året. Visar gärna dig runt och tittar på objekt som är av intresse.


Studiolägenhet, säljes, Spanien
Studiolägenhet, säljes, Spanien

En studiolägenhet på 45 kvm i Bonalba (37 kvm i användbar yta) inklusive terrass. Med inbyggda garderober och en toalett. Huset är byggt 2007 och har läge mot väster. Gemensam pool, anlagda gemensamma områden med olika träd och palmer, lekplats samt garageplats. Lägenheten är på tredje våningen med en härlig utsikt, hiss, luftkonditionering och elektrisk varmvattenberedare finns.

Ligger i ett lugnt område bara 25 minuter från Alicantes flygplats. Här ligger även en 18-håls golfbana, restauranger, frisör och ett par barer. Bara 5 minuter från staden Mutxamel där de har alla tjänster, banker, stormarknader, hälsocentraler, skolor, m.m. 6 km från stranden i l Campello och 12 min. från San Juan Beach.

Mycket bra förbindelse med motorvägen till alla riktningar Madrid, Murcia och Valencia. 

Pris: 58 000 Euro

Hus, säljes, Spanien
Hus, säljes, Spanien

Fristående hus - Mutxamel (Bonalba) på 150 kvm och terrass 50 kvm. Vardagsrum med öppen planlösning till kök, 2 sovrum, 2 toaletter.

Två våningar varav sovrummen är på andra våningen. Det finns en balkong på andra våningen. Här finns luftkonditionering och elektrisk varmvattenberedare finns.

Huset ligger på ett låst område och 50 meter till områdespoolen. Egen parkeringsplats på tomten.

Huset är byggt 2003. Tomten är på 450 kvadratmeter med grillplats och är redo för inflyttning.

Ligger i ett lugnt område bara 20 minuter från Alicantes flygplats. Här ligger även en 18-håls golfbana, restauranger, frisör och ett par barer. Bara 5 minuter från staden Mutxamel där de har alla tjänster, banker, stormarknader, hälsocentraler, m.m. 6 km från stranden i l Campello och 12 min. från San Juan Beach.

Pris: 160 000 euro