Om oss och vår familj

Vi tillhör dagens moderna familj. Vi har tidigare familjer bakom oss och nu har vi startat om. Som sagt så hade vi inte så bråttom andra gången. Nu är alla våra barn utflyttade och har egna boende samt familjer. 

Vår dröm är att vi ska kunna flytta ner till Spanien och bo där samt finna jobb så att vi kan försörja oss. Det var så att jag hade en dröm om att äga ett eget boende i Spanien och nu har det blivit verklighet. Att få flytta ner till Spanien och leva där vore helt underbart för mig. Då jag har värk i kroppen och värmen gör att jag inte känner av det. Samt att så underbart att slippa bylta på sig som en michelingubbe varje vinter för att slippa frysa. 

Vi ser det inte som en problem att bo i Spanien. Tänker man på dagens internet och hur man kan hålla kontakten med övriga i familjen, så är det jättelätt att göra detta. Gör detta redan med min äldsta som bor i London. Fungerar super bra.